3294-willem_van_oranje_poster
Klaas_110521-_0016__5__xl_xl_m

Klaas de Jong : Producent

Klaas de Jong heeft al meerdere succesvolle bioscoopfilms op zijn naam staan, waaronder Toscaanse Bruiloft, Verliefd op Ibiza, Penny’s Shadow, De hel van ‘63, Bennie Stout en De Scheepsjongens van Bontekoe. Zijn laatste twee projecten komen in 2015 uit: Michiel de Ruyter en Apenstreken met Aap, Noot, Mies.
Klaas is de man achter de schermen. Hij ontwikkelt een project vanaf het idee tot en met de (internationale) verkoop van het eindproduct, nl. de film. Zo is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het script, het samenbrengen van de juiste mensen, het bijeenbrengen van de financiering tot en met de budgetbewaking en de marketing. Eén van Klaas z’n speerpunten is een zo hoog mogelijke productiewaarde bij een relatief beperkt budget.

_dsc9615_m_m

Bernard Tulp : Gedelegeerd producent

Bernard Tulp is ervaren in het produceren van grote internationale evenementen. Tevens is hij uitvoerend producent en executive producer geweest bij tal van Nederlandse filmproducties zoals ‘Verliefd op Ibiza’, ’Penny’s Shadow’, ‘Body Language’ en ‘The Discovery of Heaven’ en ‘Toscaanse Bruiloft’. Als gedelegeerd producent werkte Bernard aan de historische epos Michiel de Ruyter en 3D familiefilm Apenstreken met Aap, Noot, Mies. Beiden films komen in 2015 uit.

Roel_reine-300x284_m

Roel Reiné : Regisseur

Multi-talent Roel Reiné heeft de afgelopen 12 jaar gewerkt als regisseur/producent/cameraman/scenarioschrijver voor diverse tv-series en films. In Nederland heeft hij meerdere tv-series geproduceerd/geregisseerd maar hij brak pas echt door met de bioscoopfilm ‘The Delivery’ (2000) waarvoor hij het Gouden Kalf voor beste regie ontving. In 2005 vertrok hij naar Amerika waar hij non-stop films maakt voor grote filmstudio’s en onafhankelijke producenten. In de zomer van 2014 produceerde hij ‘Michiel de Ruyter’ voor Farmhouse Film. Dit was voor Roel zijn eerste Nederlandse filmproductie in 10 jaar.

67d775d0-0917-4e95-9d44-3d3ca0a8a7a2_alex_idtv_1_cz__2__m

Alex van Galen : Scenarist

Alex van Galen studeerde literatuurwetenschap in Utrecht. Hij verwierf bekendheid als scenarioschrijver van tientallen succesvolle televisieseries als Rozengeur & Wodkalime, ‘t Zonnetje in Huis, SamSam, Onderweg Naar Morgen en de AVRO comedy We Gaan Nog Niet Naar Huis. Hij verkocht zijn filmscript Bullitz aan Hollywood. Een van de meest recente projecten waaraan Alex heeft gewerkt voor Farmhouse Film is het script van Michiel de Ruyter.